БСП смята, че е хубаво да се оттеглят и двете кандидатури

...
БСП смята, че е хубаво да се оттеглят и двете кандидатури
Коментари Харесай

Проф. Михайлов: Вероятно ще се стигне до нова процедура за шеф на БНБ


" Българска социалистическа партия счита, че е хубаво да се отдръпват и двете кандидатури за гуверньор на БНБ и да се пристъпи към нов избор, който е човек с извънреден опит. ЕЦБ е споделила, че се търси рационално решение, което да няма съвсем никакъв политически нюанс. Политическите кандидатури би трябвало да правят отстъпка на професионалните. Вероятно ще се стигне до нова процедура за началник на Българска народна банка ". Това съобщи проф. Георги Михайлов от Българска социалистическа партия за " Твоят ден " по NOVA NEWS.

По думите му преценката кой е най-подходящ за поста би трябвало да се вземе от специалисти. " Виждам предпочитание в доста хора да се види скорострелно края на това ръководство. Това е доста нездравословно за България ", показа той. Проф. Михайлов разяснява и проблема с даване на военна помощ за Украйна.

" В опозицията приказват с озлобление, че даже е късно за предварителни избори. Има опит за основаване на публично въодушевление. Трябва да намерим отношение към един проблем, един спор, в който човечеството не се е сблъсквало в последните 80 години. Няма раздори в обединението. Не мисля, че ще се стигне до неразумното решение да предоставим военна помощ и по този начин няма да се стига до решения за овакантяване на обединението ", разяснява той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР